За нас

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Магазин за велосипеди и екипировка за колоездене REDBIKE.BG

Водени от страстта си към колоезденето и стремежа към иновации, в REDBIKE.BG ви предлагаме най-новите продукти на водещите марки за колоездачна екипировка и аксесоари, велосипеди и компоненти. Нашата мисия е да отговорим на нуждите на клиентите ни – от начинаещи велосипедисти до професионални колоездачи, предлагайки възможно най-доброто обслужване, съвети и мотивация.

REDBIKE.BG е оторизиран дилър на TREK, Bontrager, Northwave, Smith, Polaroid, SixSixOne и Maxxis. При нас ще намерите разнообразие от екипировка за планинско и шосейно колоездене, създадена за колоездачи, които търсят високо качество, надеждност и максимално изживяване – каски за колело, очила и маски за колоездене, вело обувки, колоездачни дрехи, велосветлини и аксесоари.

Ние вярваме, че всеки колоездач – независимо от своя пол, възраст, тип и структура на тялото, стил на каране или умения – заслужава страхотен велосипед. Велосипед, който ви кара да се вълнувате и предизвиква желание да скочите на седалката и да карате. Велосипед, който ви кара да искате да стигнете по-бързо и по-далеч от всякога. Велосипед, който чувствате така, сякаш е създаден специално за вас.
Щастливи сме, че екипът ни е част от голямото семейство на TREK и можем да ви предложим едни от най-добрите велосипеди в света. Научете повече.