Пробно каране на велосипеди Trek на Sofia Bike Relay 2023

Oбратна връзка

Оценете нашето обслужване, продукти и услуги

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Отзиви и мнения за REDBIKE.BG

Ние вярваме в силата на истинската обратна връзка. Опитът на нашите клиенти е ценен за нас, помагайки ни да следваме целите си и вдъхновявайки ни постоянно да подобряваме качеството на обслужване, продуктите и услугите ни. Открийте какво споделят нашите клиенти за нас и дайте своята оценка.

Подробна и изчерпателна информация за продукта. Много отзивчив и съдействащ с избора и покупката на колело, персонал. Бърза доставка и отлично качество. Очарована съм от обслужването, а синът ми е много щастлив от новата си придобивка. За напред пак ще ползвам услугите на този магазин.

Десислава

Супер добро отношение и бърза реакция. Разбират от това което правят, получих си колелото на следващия ден подготвено до вратата. Супер сте продължавайте все така!

Антон

Горещо препоръчвам! Останах много доволен от магазина и хората, с които комуникирах. Имах възможност да тествам колелото преди да го купя. Доставката беше до дома, съобразиха се с моите желания. Благодаря!

Чавдар

Изключителен професионализъм и невероятно отношение към клиента!!!

Милко

Изключително любезно отношение! Много съм доволен от цялото обслужване! Определено бих препоръчал на приятели!

Стоян

Отлично обслужване и бърза доставка! Поръчах каската си за колело вчера и днес сутринта беше при мен. Благодаря ви! :-)))

Петър

Страхотно обслужване, определено бих препоръчал този магазин!

Иън

Отлична комуникация и перфектно обслужване! Колелото, което поръчах дойде с безплатна доставка на следващия ден сутринта! Много съм доволен! Сърдечно благодаря!!

Георги

Добра работа, момчета!!!

Николай

Невероятно обслужване. Поръчах велосипед и беше доставен на следващия ден. За съжаление избрах рамка, която беше малко по-голяма, тъй като съм между два размера. Имаха по-малък размер колело на склад и го замениха и дори доставиха на същия ден. Много съм доволен от велосипеда и любезното обслужване.

Филип

Страхотен екип!
Квалифициран, гостоприемен, компетентен!

Цветан

Страхотна комуникация!
Бърза доставка!
Невероятни продукти!

Мария

Напишете отзив

Моля, попълнете всички полета, за да изпратите своя отзив за продуктите, услугите и обслужването в RedBike.bg.
Велосипеди Trek