Методи на плащане

Направете своята поръчка в www.redbike.bg и заплатете желаната колоездачна екипировка, аксесоари, велосипеди и вело компоненти бързо, сигурно и лесно.

В онлайн магазин за велосипеди и екипировка за колоездене www.redbike.bg можете да заплатите своята поръчка по няколко начина:

1. Наложен платеж (плащане на куриер при доставка)

Заплащането на дължимата сума по направена онлайн поръчка се извършва в момента на доставката. Дължимата сума се заплаща на представителя на куриерската служба в офис на Спиди или при доставка до желан от вас адрес. Онлайн поръчки с метод на плащане „Наложен платеж“ се обработват и изпращат с услугата пощенски паричен превод. Плащането може да бъде направено в брой или с банкова карта на ПОС-терминал. Разписката, която получавате от куриера при доставка на поръчката, е равносилна на касова бележка. За издадени фактури разписката, получена при доставка на поръчката, се прикрепя към нея.

2. Банков превод

Можете да извършите плащане по банков път на дължимата сума по направена поръчка. В основанието за плащане посочете номера на поръчката, съдържащ се в писмото за потвърждение, изпратено на имейл адреса ви. Доставка на поръчките, платени по банков път, се извършва след потвърждение на банковия превод.

Плащането се извършва по следната банкова сметка:
IBAN: BG64BUIN95611000653200
BIC: BUINBGSF
Име на банката: АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ
Валута на сметката: BGN
Получател: ВИА ВЕЛОКС ЕООД

Научете повече информация за цените и сроковете за доставка.