TREK Buy Back

Програма за обратно изкупуване на велосипеди Trek

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Вземете отстъпка за стария си велосипед

Искате да продадете стария си велосипед, но не желаете да се занимавате с публикуване на онлайн обяви? Ние ще направим оценка на старото ви колело и ще ви помогнем да получите пари за него по възможно най-бързия и удобен начин. Възползвайте се от нашата услуга buy back – програма за обратно изкупуване на велосипеди TREK, и вземете незабавно отстъпка за покупката на ново колело.
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Ето как работи програмата:

Trade-in програма за обратно изкупуване на велосипеди Trek

Стъпка 1

Свържете с нас и ние ще вземем стария ви велосипед за оценка.

Trade-in програма за обратно изкупуване на велосипеди Trek

Стъпка 2

Разгледайте нашата селекция от велосипеди, докато извършваме оценката на старото ви колело, за да ви предоставим стойността за обратно изкупуване.

Trade-in програма за обратно изкупуване на велосипеди Trek

Стъпка 3

Представете своята лична карта и подпишете декларацията за собственост, за да завършите процедурата за обратно изкупуване на старото ви колело.
Trade-in програма за обратно изкупуване на велосипеди Trek

Стъпка 4

Вземете своя кредит в RedBike и изберете новия си велосипед Trek! Не предлагаме отстъпка за велосипеди, оценени на стойност под 300 лв., но ако желаете можем да дарим старото ви колело за благотворителна кауза.

Условия на програмата

 • Програмата важи само за велосипеди, закупени от RedBike.
 • Колелото трябва да бъде с оригиналните си части и компоненти.
 • Процесът на изготвяне на оценка на употребяван велосипед отнема до 2 работни дни.
 • Крайната търговска стойност подлежи на оценка от RedBike.

Необходими документи

 • Валидна лична карта, шофьорска книжка или паспорт, издаден в България.
 • Всички зарядни устройства, ръководства и/или аксесоари, които вървят с велосипеда.
 • Разписки за всякакви подобрения и промени, направени по велосипеда.

Състояние на велосипеда

 • Вашият велосипед трябва да бъде чист, работещ и в състояние, годно за продажба.
 • Серийният номер на рамката трябва да е ясно видим и четим и да не е заличен или унищожен.

Борба с кражбите

 • Изискваме номера на документа ви за самоличност.
 • Регистрираме серийния номер на колелото.
 • Караме ви да подпишете декларация, че велосипедът е ваша собственост.

Допълнителни условия

Предложението за обратно изкупуване е по усмотрение на екипа на RedBike и е обвързано с покупката на нов велосипед. Кредитът може да бъде осребрен само в магазин RedBike и трябва да се използва непосредствено за покупка на нов велосипед. Кредитът не може да бъде приложен към повече от една покупка на нов велосипед. Кредитът за покупка не може да се прилага към данъци или други такси. Възстановяването или замяната на закупения нов велосипед е предмет на горните условия.

Oтзиви от клиенти

Отлична услуга за обратно изкупуване на велосипеди

Наскоро се възползвах от услугата на RedBike.bg за обратно изкупуване на старото ми колело и бих искал да споделя добрите си впечатления. Персоналът беше невероятно услужлив през целия процес. Получих конкурентна цена за моя велосипед и сега се радвам на новото си колело. Услугата за обратно изкупуване е фантастична опция за всеки, който иска да ъпгрейдне велосипеда си или да продаде старото си колело. Препоръчвам силно!

Марто

Професионално и отзивчиво обслужване

Програмата за обратно изкупуване на велосипеди променя играта. Трябваше да продам старото си шосейно колело, за да освободя място за ново, и екипът на RedBike.bg направи това възможно по-бързо и лесно отколкото съм предполагал. Благодаря за професионалното и отзивчиво обслужване! Със сигурност бих препоръчал на приятел.

Иво

Бързо, лесно и без проблем

Не съм си и представял, че може да е толкова лесно, бързо и удобно с опцията Buy Back от Ред Байк. Даваш стария си велосипед, доплащаш и взимаш новото колело. Спетяваш мнооого време и нерви. Благодаря отново за професионализма и корекността!

М. Бошнаков

Висококачествена и интелигентна услуга

Процесът беше бърз и оценката на колелото ми беше задълбочена и честна. Получих добра цена за новото колело, което направи по-лесно решението да продам стария си велосипед. Оценявам честността на екипа на RedBike.bg и ще препоръчам Buy Back програмата на всички мои приятели, които карат колело.

Лили

Запитване за обратно изкупуване на велосипед TREK

Моля, попълнете всички полета, за да изпратите вашето запитване за обратно изкупуване на велосипед TREK. Екипът ни ще се свърже с вас за потвърждение.
Велосипеди Trek