Цени и срокове за доставка

Направете своята поръчка в RedBike.bg и вземете желаната колоездачна екипировка, аксесоари и вело компоненти бързо, сигурно и лесно със Спиди.

Ценоразпис за доставка: 

  • За поръчки на стойност над 100 лв. – безплатна доставка;
  • Доставка до офис на Speedy – 3.90 лв.;
  • Доставка до адрес – 4.90 лв.;
  • Експресна доставка на следващия ден (за поръчки, направени до 14 ч., с изкл. на велосипеди): 7.90 лв.

Поръчаните продукти от RedBike.bg се доставят с куриер от SPEEDY на посочен от вас адрес за доставка или офис на куриера в рамките на два до пет работни дни, с изключение на местата, които се обслужват по график. Справка за графика на обслужване по населено място може да направите ТУК>>

С цел да получите своята пратка по-бързо, екипът на RedBike.bg ви препоръчва доставка до офис на SPEEDY. Поръчките до офис на куриера могат да бъдат получени на следващия работен ден, включително и в събота до 13:00 ч.

Всички пратки от RedBike.bg са с включена опция за преглед на поръчаните артикули – каски и очила за колоездене, обувки и шпайкове, колоездачни дрехи, велосветлини и аксесоари и велочасти.

Поръчаните продукти могат да бъдат доставени и от собствен куриер на RedBike.bg.

Велосипедите се доставят в сглобено състояние от собствен куриер на RedBike.bg.

Всяка поръчка, направена в работен ден от 00:00 часа до 14:00 часа, започва да се обработва в рамките на същия работен ден.
Поръчка, направена в работен ден след 14:00 часа, започва да се обработва на следващия работен ден.
Поръчка, направена след 14:00 ч. в петък (или последен работен ден преди официални почивни дни и празници), започва да се обработва в понеделник (или в първия работен ден).

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници, период на кампания, промоционални активности или други възникнали форсмажорни обстоятелства, като RedBike.bg си запазва правото да удължава посочените срокове с до седем дни като ви уведомява своевременно.
RedBike.bg не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

В онлайн магазин за велосипеди и екипировка за колоездене RedBike.bg можете да заплатите своята поръчка чрез наложен платеж (плащане на куриер при доставка) и чрез банков превод.
Научете повече информация за методите на плащане.