Перфектният баланс между фитнес и забавление

Trek FX е най-популярният хибриден велосипед в света – при това не случайно. Карайте колело за удоволствие, тренирайте, возете детето си, придвижвайте се до работа по-бързо, паразувайте – с този удобен, здрав и функционален велосипед наистина може да правите всичко това!

Защо ще харесате Trek FX

Trek FX е бърз, забавен, удобен, бърз и пъргав велосипед, който съчетава предимствата на фитнес и градско колело. Освен това е лесно да персонализирате своя Trek FX, така че за да отговаря на вашия стил, като добавите вело багажник, калници, светлини, кошничка за бутилка за вода и други аксесоари за велосипед.
Trek FX Хибридни Градски & Фитнес Велосипеди

Готов за всяко каране

Trek FX е удобен и функционален велосипед, готов за всяко каране – независимо дали търсите колело за придвижване града или искате велосипед за по-дълги карания и вело приключения.
РАЗГЛЕДАЙ КОЛЕЛАТА

Сигурността преди всичко

Хидравличните дискови спирачки предлагат изключителна спирачна сила дори при каране в дъждовно време, така че може да карате с увереност и да спирате с лекота.
РАЗГЛЕДАЙ КОЛЕЛАТА
Trek FX Хибридни Градски & Фитнес Велосипеди

Персонализирайте своя велосипед

Персонализирайте своя Trek FX, така че за да отговаря на вашия стил, като му добавите светлинби за велосипед, калници, вело багажник, кошничка за бутилка за вода и други аксесоари за колело.
РАЗГЛЕДАЙ АКСЕСОАРИТЕ

Фитнес & Градски Велосипеди Trek FX

Велосипеди Trek

Trek е известен американски производител на велосипеди. Благодарение на иновативния си дух, висококачествени компоненти и иновативни технологии, Trek създават изключителни шосейни и планински велосипеди, градски, детски, дамски и електрически колела. Ние от REDBIKE.BG сме щастливи, че екипът ни е част от голямото семейство на Тrek и можем да ви предложим едни от най-добрите велосипеди в света.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ