Бъдете видими и карайте безопасно с дневни светлини

Резултатите от проведени изследвания показват, че карането на колело с мигаща задна светлина, която е видима през деня, е най-ефективния и сигурен начин да бъдете забелязани от шофьорите. Дневните светлини за велосипед Bontrager са проектирани със специфичен фокус, светкавица и обхват, за да бъдат по-видими и по-забележими дори на дневна светлина.

ВИЖ ДНЕВНИТЕ СВЕТЛИНИ
Дневни светлини за велосипед Bontrager
Дневни светлини за велосипед Bontrager

Какво правите, за да бъдете забелязани от водачите на МПС?

Проучванията сочат, че колоездачите надценяват видимостта си с 700%. Bontrager Flare R е стоп за колело, който ви осигурява надеждна защита и изключителна видимост през деня на страхотна цена.
Дневни светлини за велосипед Bontrager
Когато тренирам, винаги използвам задна светлина за велосипеда си. Шофьорите ми дават много повече пространство, когато трябва да ме подминат… Съветвам всички, които познавам, да сложат светлини на велосипедите си.
Мадс Педерсен, Trek-Segafredo
Световен шампион по шосейно колоездене

Как работят дневните светлини за велосипед?

Не всички светлини са еднакви. Истинските дневни светлини за велосипед са проектирани със специфичен фокус, светкавица и обхват, за да бъдат видими и забележими през деня от голямо разстояние. Без тези три показатели, имате просто светлини за колело.
Дневни светлини за велосипед Bontrager

Светкавица

Повечето светлини за колело притежават мигащ режим с постоянна интензивност на светлината. Този тип пулсиране е по-малко забележим спрямо светлина, която непрекъснато променя своята интензивност и мощност. Дневните светлини за велосипед на Bontrager се отличават с интелигентна функция за промяна в мощността и интензитета на светлината, повишавайки видимостта ви за наистина ефективна и надеждна защита докато карате колело.
Дневни светлини за велосипед Bontrager

Фокус

Създаването на светлини за велосипед, видими на дневна светлина, изисква специален дизайн. Чрез насочване и увеличаване на производителността, светлините на Bontrager притежават мощни лъчи с широк обхват. Така светлината на стандартните фарове за колело и стопове може да изглежда ярка в ръката ви, но да бъде трудно забележима от шофьорите на пътя.
Дневни светлини за велосипед Bontrager

Обхват

Колкото по-рано бъдете забелязани на пътя, толкова повече време имат водачите на МПС, за да реагират и да ви заобиколят безопасно. Дневните светлини за велосипед на Bontrager се открояват от по-голямо разстояние спрямо стандартните светлини. Всички модели вело светлини Bontrager са създадени да бъдат забелязани най-малко от 400 м разстояние, а избрани модели са проектирани да осигурят видимост от над 2 км дори през деня.

240%
по-видими

Бъдете по-видими и забележими

Когато използвате мигаща задна светлина през деня, вие сте до 2,4 пъти по-видими и по-лесно забележими спрямо колоездачи, които изобщо не използват светлини (и до 1,4 пъти по-забележим спрямо колоездачи, които използват светлини с постоянен режим). Дневните светлини Bontrager използват светкавица с променяща се мощност и интензитет на светлината, специално проектирана да се откроява на дневна светлина.
КУПИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ

Дневните светлини за велосипед имат значение

Резултатите от проведени изследвания отчитат 33% по-малко произшествия с колоездачи, оборудвани с дневни светлини. Подобна тенденция на спад се наблюдава и при инцидентите с автомобили и мотоциклети, които използват дневни светлини – съответно с 25% и 13% по-малко.
КУПИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ

33%
по-малко произшествия

80%

Споделен път

8 от 10 произшествия, в които участват колоездачи, се случват през светлата част на денонощието – именно когато повечето хора карат колело и шофират. Дневните светлини за велосипед са най-добрия и ефективен начин, чрез който може да подобрите своята видимост и да бъдете по-лесно забележими.
КУПИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ

С какво са различни дневните светлини за велосипед Bontrager

Дневните светлини за велосипед Bontrager са проектирани да ви помогнат да бъдете по-лесно забелязани, докато карате колело. Доказано е, че използването им е единственият начин, чрез който може да накарате водачите на МПС да ви забележат на пътя.
В днешния свят на забързано ежедневие и разсеяни шофьори е по-важно от всякога да вземете мерки, които биха могли да ви осигурят безопасност. Специалната серия дневни светлини за велосипед на Bontrager притежава изключителна видимост от 2 км разстояние дори през деня, така че водачите на МПС имат повече време да ви забележат и да реагират.
REDBIKE.BG предлага предни и задни дневни светлини Bontrager, поотделно и в комплект. Компактни и мощни светлините за велосипед Bontrager са USB презареждащи се, лесни за монтаж и притежават множество интелигентни функции за повишаване на вашата безопасност и сигурност, докато карате колело.
Дневни светлини за велосипед Bontrager

Фар за колело Bontrager Ion 200 RT

Осигурете си видимост и бъдете видими. Изберете от малки, компактни модели предни светлини за велосипед, които изглеждат невероятно ярки, до про модели с мощен светлинен поток, който ви позволява да карате по пътеката с пълна увереност дори през нощта.
ПОРЪЧАЙ СЕГА
Дневни светлини за велосипед Bontrager

Стоп за колело Bontrager Flare RT

Бъдете видими и карайте безопасно любимото си градско, шосейно или планинско колело със задни светлини за велосипед Bontrager Flare RT, които ви гарантират ефективна, надеждна защита за по-уверено каране с изключителна видимост на разстояние от 2 км.
ПОРЪЧАЙ СЕГА
Дневни светлини за велосипед Bontrager

Купи дневни светлини за велосипед