Trek X-Caliber

НАУЧИ ПОВЕЧЕ РАЗГЛЕДАЙ КОЛЕЛАТА

Там, където крос кънтри велосипедите стават сериозни

Trek X-Caliber е висококачествен планински велосипед, специално създаден за крос кънтри. Леката алуминиева рамка и висококачествените части правят Trek X-Caliber отлично колело за сингълтрак и дълги XC карания.

Независимо дали търсите пъргав планински велосипед, подходящ за XC състезания или просто искате да карате колело след работа, Trek X-Caliber ви обещава бързина и ефективност за незабравими дни на пътеката.

Trek X-Caliber планински велосипед

Създаден да бъде бърз

Моделите от серията X-Caliber притежават бързи гуми и заключваща се амортисьорна вилка, която осигурява по-ефективно педалиране при изкачванията и спринтовете, както и система на задвижване 1x, която ви осигурява всички предавки, от които се нуждаете.

Планински велосипед TREK X-CALIBER
Планински велосипед TREK X-CALIBER

Подходящ за всеки колоездач

Trek X-Caliber се предлага в седем размера на рамката на колелото спрямо височината на всеки колоездач, за да осигури максимално удобство, а системата за интелигентен избор на размер на гумите гарантира по-висока производителност. По-големите размери на рамките на X-Caliber се предлагат с по-по-големи гуми – 29“, а по-малките размери са с 27.5“ гуми.

Планински велосипед TREK X-CALIBER
Планински велосипед TREK X-CALIBER

Съвместим с вело аксесоари Bontrager

Допълнителните вело аксесоари като вело багажник и стъпенка, с които колелото може да оборудвано, превръщат X-Caliber във велосипед, подходящ за всяко приключение. Рамката на колелото позволява монтаж на регулириеумо колче за седалка.

4.9/5

Trek X-Caliber 9

Обичам това колело!
– Раян

4.7/5

Trek X-Caliber 8

Забавен за каране, като същевременно ви прави по-добър колоездач.
– Дан

Разгледайте моделите от семейството на X-Caliber

Допълнителни MTB опции

Trek Roscoe планински велосипед

Roscoe

Търсите повече забавление? Trek Roscoe е трейл колело с по-широки гуми, които ви осигуряват по-голямо сцепление и повече стабилност, позволявайки ви да се справите с лекота с корени, камъни и песъкливи участъци на пътеката.
ВИЖ КОЛЕЛАТА

Procaliber

Искате XC ъпгрейд? Trek Procaliber е състезателна крос кънтри машина, която съчетава ефективността на хардтейл велосипед с комфорта от карането на карбонова рамка с IsoSpeed система за абсорбиране на неравностите на терена.
 
НАУЧИ ПОВЕЧЕ ВИЖ КОЛЕЛАТА
Trek Procaliber планински велосипед