Trek Top Fuel

НАУЧИ ПОВЕЧЕ РАЗГЛЕДАЙ КОЛЕЛАТА

Trek Top Fuel e пъргав планински велосипед с 29″ капли – идеален за колоездачи, които искат да бъдат бързи нагоре и стабилни надолу по пътеката. Той е по-лек и по-бърз от трейл колело, но обира и попива грубите неравности при спускане много по-ефективно в сравнение с истински крос-кънтри велосипед. С Trek Top Fuel получавате най-доброто от двата свята!

Трейл байк нa 2022

Със своята подобрена геометрия и конфигурация от висококачествени компоненти Trek Top Fuel 8 спечели високото признание на списанието MBUK за трейл велосипед за 2022 година.

Най-добър даункънтри велосипед за 2022

Trek Top Fuel спечели най-високото отличие в класацията на списанието Enduro за най-добър даункърнтри велосипед на годината, благодарение на изчистения външен вид, практични детайли и прогресивно окачване.

Скоростта на крос-кънтри велосипед. Възможностите на трейл колело.

Геометрия на трейл велосипед

Геометрия на планински велосипед Trek Top Fuel

01

10+ mm повече рийч на всеки размер спрямо предишния Top Fuel за повече увереност.

02

66-градусовият челен ъгъл е с 1,5 градуса по-стръмен от предходните модели, което го прави стабилен при високи скорости и спускане.

03

Mino Link позволява да правите леки корекции в геометрията на колелото – бързо и лесно, дори по време на каране.

Безкомпромисна ефективност на педалиране

Готов да избухне на всяка пътеката, Trek Top Fuel притежава ефективно окачване с 120мм ход отпред и отзад, което се справя с лекота с грубите неравности, докато ниският ливъридж коефициент и високият анти-скуат правят колелото бързо, пъргаво и отзивчиво при всяко натискане на педалите.

Оптимизиран анти-скуат = ефективно педалиране

 
Благодарение на позицията на кобилицата, изнесена пред седалковата тръба, Top Fuel притежава оптимален анти-скуат, който осигурява ефективно педалиране. Така че независимо дали се изкачвате, спускате или карате на равен участък, натискайки педалите, колелото ускорява.

По-малък ъгъл на седалковата тръба

По-малкият ъгъл на седалковата тръба означава, че тежестта ви се пренася напред към предната капла, осигурявайки по-добро сцепление на задната капла.

Knock Block 2.0

Свалящият се Knock Block 2.0 предпазва кабелите на колелото и позволява 72-градусов радиус на завъртане, предотвратявайки въртенето на кормилото докрай в случай на инцидент.
ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО

Mino Link

Системата Mino Link позволява да правите корекции в геометрията на колелото бързо и лесно, дори по време на каране, регулирайки челния ъгъл с 0.5° и височината на средното движение с 7мм.
ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО

Разгледайте моделите от семейството на Top Fuel

Допълнителни MTB опции

Fuel EX

Ако искате само един велосипед, то изберете този. Trek Fuel EX е бърз и пъргав на пътеката, представя се отлично на груб терен и карането с него е винаги забавно.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ ВИЖ КОЛЕЛАТА

Supercaliber

Trek Supercaliber e бърз и пъргав крос-кънтри планински велосипед. Той съчетава ефективността на XC колело и предимствата на велосипед с пълно окачване, давайки ви най-доброто.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ ВИЖ КОЛЕЛАТА