Trek Supercaliber

НАУЧИ ПОВЕЧЕ РАЗГЛЕДАЙ КОЛЕЛАТА

Златен стандарт

Спечелил си славата на златен стандарт в крос-кънтри състезанията, Trek Supercaliber винаги достига най-високото стъпало на подиума, разбивайки конкуренцията на световната сцена. Независимо дали стои до олимпийската шампионка Йоланда Неф, световната шампионка Еви Ричардс или световната шампионка до 23 години Мона Митервалнер, Supercaliber доминира в своята категория с усъвършенствано прецизно инженерство, което съчетава предимствата на хардтейл и велосипед с пълно окачване.

Златна компания

Планински велосипед TREK SUPERCALIBER

Йоланда Неф

2021 Олимпийски шампион

Планински велосипед TREK SUPERCALIBER

Еви Ричардс

2021 Световен шампион

Планински велосипед TREK SUPERCALIBER

Мона Митервалнер

U23 Световен шампион

Най-доброто в света на крос-кънтри колоезденето

Trek Supercaliber e бърз и пъргав крос-кънтри планински велосипед. Той съчетава ефективността на XC колело и предимствата на велосипед с пълно окачване, давайки ви най-доброто.
Планински велосипед TREK SUPERCALIBER

Хардтейл ефективност, контрол на пълно окачване, Supercaliber бързина

IsoStrut: иновация в скоростта

Повечето XC състезатели имат нужда от колело, което съчетава предимствата на хардтейл и мекица: лек, бърз и пъргав велосипед със задно окачване за повече бързина на неравните участъци от трасето. С Trek Supercaliber получавате всичко това! В резултат на съвместна работа с екип инженери на FOX, TREK създава иновационната технология IsoStrut като интегрира в рамката на колелото заден амортисьор с 60мм ход. 
IsoStrut ви дава истинско окачване, което позволява регулиране и настройка като всеки друг шок. Но Supercaliber е по-лек и по-бърз спрямо стандартните велосипеди със заден амортисьор, осигурявайки ви сцепление и контрол за повече бързина.
Планински велосипед TREK SUPERCALIBER

Перфектния ход на окачването за XC състезания

С Trek Supercaliber повече никога няма да се чудите „Кое колело е по-бързо за това трасе – мекица или твърдак?“. Supercaliber ви дава правилния ход на окачването – 60 мм отзад и 100 мм отпред – за да минавате през неравностите, без да губите скорост или сцепление, да се изкачвате ефективно и да бъдете бързи като ракета на спринтовете.

Висока производителност

Всеки модел Supercaliber е проектиран с OCLV карбонова рамка с Straight Shot долна тръба за допълнителна твърдост, Knock Block технология и Control Freak вътрешен монтаж в кабелни канали за защита кабелите на колелото.
Планински велосипед TREK SUPERCALIBER
Планински велосипед TREK SUPERCALIBER

Вместимост на бутилки за вода 

С Trek Supercaliber е лесно да си осигурите хидратация при дългите тренировки и изтощителни състезания благодарение на мястото за две бутилки за вода.

Поръчайте Своя Trek Supercaliber

Велосипеди Trek

Trek е известен американски производител на велосипеди. Благодарение на иновативния си дух, висококачествени компоненти и иновационни технологии, Trek създават изключителни шосейни и планински велосипеди, градски, детски, дамски и електрически колела. Ние от REDBIKE.BG сме щастливи, че екипът ни е част от голямото семейство на Тrek и можем да ви предложим едни от най-добрите велосипеди в света.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ