Trek Slash

НАУЧИ ПОВЕЧЕ РАЗГЛЕДАЙ КОЛЕЛАТА

Повече бързина и забавление

Напълно новият Trek Slash е Колелото с главно „К“ в категорията трейл велосипеди. Този 29-цолов ендуро байк, с голям ход на окачването, е проектиран да бъде бърз, плавен и забавен на най-тежките трасета. Slash притежава възможностите на състезателен ендуро велосипед, който се справя с всяко предизвикателство – от състезателното трасе, през дивите терени в планината, до пътеките във вело-парка.
Ендуро велосипеди Trek Slash
Ендуро велосипеди Trek Slash
Ендуро велосипеди Trek Slash

2021 Ендуро велосипед на годината

Trek Slash 8 спечели най-високото отличие на списанието за планинско колоездене MBUK в силно конкурентната категория Ендуро, грабвайки сърцата и умовете на редакторите, като постигна „перфектния баланс между забавление, бързина и изключително самообладание“.

Еволюция в окачването на ендуро велосипедите

Изцяло новият въздушен шок Super Deluxe Thru Shaft се ражда в резултат от партньорството между инженерите на Trek и RockShox, които следват общата цел да създадат перфектното окачване за ендуро велосипед.
 
Super Deluxe Thru Shaft реагира на пътеката, осигурявайки ви изключителен контрол и висока производителност. 
Ендуро велосипеди Trek Slash

Ендуро трейл геометрия

За да осигури по-голям ход на окачването, ендуро геометрията на Trek Slash е по-дълга, по-ниска и с по-стръмен челен ъгъл. Това ви дава по-голяма стабилност при висока скорост на най-стръмните и технични терени, докато по-малкият ъгъл на седалковата тръба предлага по-висока ефективност при предалиране.

Вътрешно пространство за съхранение и протектор на рамката

Всеки Slash е проектиран с протектор на долната тръба на колелото, който предпазва рамката от удари в скали, камъни и отломки по пътеката, и вътрешно отделение за съхранение на инструменти и екипировка.
Ендуро велосипеди Trek Slash
Ендуро велосипеди Trek Slash

Вие сте уникални. Вашият велосипед също трябва да бъде такъв.

Заблестете като слънце. Слейте се с нощта. Отличете се от тълпата. Бъдете едно с гората. Какъвто и да е вашият стил, Project One гарантира, че вашият велосипед ще бъде неповторим. С безкрайна палитра от цветове, от които да избирате, плюс зашеметяващи дизайни, създадени от художниците на Trek, Project One ви позволява да изразите себе си и да се отправите на единствено по рода си изживяване, което е майсторски нарисувано специално за вас.

Трейл колелото, което сте чакали

Независимо дали се състезавате като про атлета от Световните Ендуро Серии Флориан Николай или взривявате пътеката като Брандън Семенък, Trek Slash е готов за всяко предизвикателство. 
 
Във филма „Eternity“ от Mind Spark Cinema, едни от най-добрите атлети на Trek тласкат Slash до краен предел.  

Новият Trek Slash е велосипед, който ще преодолее всичко и ще се справи с всяко трасе. Той е състезателно колело, с което може да карате фрийрайд и да избухнете на всяка обиколката.

– Райън „R-Dog“ Хауърд, Trek C3 Project

Trek Slash е най-доброто трейл колело, което някога съм карал. Управлява се като даунхил велосипед, но същевременно катери невероятно добре. Задният амортисьор Super Deluxe с Thru Shaft беше точно това, от което се нуждаеше колелото.

– Брандън Семенук, Trek C3 Project
Ендуро велосипеди Trek Slash

Trek усъвършенства своя нов Slash. С леко обновена геометрия и повече ход, те създадоха велосипед, който е супер стабилен на технични и агресивни ендуро трасета, и едновременно с това има висока ефективност при педалиране.

– Флориан Николай, Trek Factory Racing Enduro