Същите пътеки, напълно нов свят

Електрическите планински велосипеди притежават всичко, което вече обичате в карането на MTB, но и много повече. По-голяма скорост. Повече мощност. По-дълги дистанции. Повече терени. Trek Rail е дори повече – той е електрически планински велосипед, който прави всяко каране на пътеката, изпълнено с много забавление и адреналин.
Електрически планински велосипеди Trek Rail
Всеки може да сложи електродвигател на трейл велосипед, но добрите електрически планински колела превръщат карането на МTB в невероятно преживяване. Trek Rail притежава eMTB режим, който ви дава естествено и плавно чувство при педалиране, така че никога няма да усетите рязко придърпване.

3 часа

Пробег при труден и тежък терен

5 часа

Пробег на лесен и равен терен
Карайте повече със системата на Trek Rail за дълги дистанции, която предлага до 80 км или 5 часа непрекъснато подпомагане. Готов да се справи с всяко предизвикателство на пътеката, Trek Rail притежава предимствата на неелектрическите трейл велосипеди плюс мощен електродвигател, който да ви помага да се върнете горе в планината по-бързо за още една обиколка.

Системата Removable Integrated Battery (RIB) изглежда страхотно и е супер лесна за употреба – тя напълно скрива батерията в рамката на колелото, осигурява защита, позволява бързо и лесно сваляне без инструменти.

Обем на батерията

625Wh или 500Wh

Време за зареждане

3-5 часа

Ако притежавате устройство с бутон или екран, най-веротно вече разчитате на Bosch. Но това, което може би не знаете е, че този доставчик на технологии и услуги работи от десетилетия за създаването на устройствата, които използвате днес. От 1886 г. насам Bosch са изградили репутация за прецизност и качество. Днес техните технологии се прилагат в почти 1/2 от мобилните устройства в света и се използват с доверие от милиони домакинства и офиси по целия свят, дори и на Международната космическа станция. Всичко това превръща Bosch в най-квалифицирания доставчик на системи за електрически велосипеди в света и доверен партньор на Trek при производството на eMTB.

Глобална мрежа за поддръжка

Задвижващите системи на Bosch за електрически велосипеди са известни със своята надеждност, сигурност и лесна употреба. Те осигуряват допълнително подпомагане, плавно и естествено усещане при педалиране за каране, изпълнено със забавление. Освен това Bosch предлага глобална мрежа за поддръжка и обслужване, които не могат да се сравнят с никой друг!

Открийте Trek Rail

Велосипеди Trek

Trek е известен американски производител на велосипеди. Благодарение на иновативния си дух, висококачествени компоненти и иновативни технологии, Trek създават изключителни шосейни и планински велосипеди, градски, детски, дамски и електрически колела. Ние от REDBIKE.BG сме щастливи, че екипът ни е част от голямото семейство на Тrek и можем да ви предложим едни от най-добрите велосипеди в света.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ