Trek Fuel EX

НАУЧИ ПОВЕЧЕ РАЗГЛЕДАЙ КОЛЕЛАТА

Всяка пътека, по всяко време

Trek Fuel EX е бърз и пъргав планински велосипед, създаден за каране на всяка пътека, всеки ден. С балансирана геометрия на трейл байк и усъвършенствано окачване, Fuel EX се справя с лекота със сложните и технични пътеки, обирайки грубите неравности. Благодарение на флип чипа, Mino Link и регулируемите чашки за вилката, бързо и лесно може да оптимизирате работата на окачването и геометрията на колелото.

Kейс стъди на какво е способен Брандън Семенук с Fuel EX*

* Резултатите може да варират. Забавлението е гарантирано.

Планински велосипед Trek Fuel EX

Mедиите за Trek Fuel EX

„Трейл велосипед от световна класа“

Списание Bicycling

„Истинско забавление за всеки“

BIKE MAG

„Абсолютна трейл ракета“

Списание ENDURO

„Перфектният универсален байк“

Списание FREEHUB

Планински велосипед Trek Fuel EX

Повече забавление на пътеката

Производителите на велосипеди често избират лесния път, когато става въпрос за окачването за планинските велосипеди. Вместо да разработят шок, който да повиши качеството на каране, те просто избират такъв, който пасва (и навярно увеличава техния марж на печалба).
 
Trek приема това лично, както трябва да го възприемате и вие. Защото, когато става въпрос за каране по черно, окачването е всичко. Ето защо в своята лаборатория в Калифорния, Trek създава индивидуални решения, които работят безпроблемно с рамките на велосипеди Trek, осигурявайки ви възможно най-доброто изживяване на пътеката.

Амииии…

Повечето брандове за велосипеди използват готово окачване, което означава, че те избират най-лесното решение и произвеждат планински велосипед с шок, който вече съществува и пасва на рамката на колелото.

Добре де, добре…

Някои марки използват настроено окачване – това означава, че те взимат стандартен амортисьор и правят някои основни настройки. Това решение е по-добро, но не и най-доброто.

Дааааааа!

Trek си партнира директно с експерти в индустрията като Fox и RockShox, за да създаде уникални решения за окачването на вашия велосипед и вашия стил на каране.
Планински велосипед Trek Fuel EX

Твърдост и плавен контрол

 
Fuel EX е проектиран с ексклузивния RE:aktiv заден амортисьор, разработен съвместно от Trek, Fox и Penske Racing Shocks. Уникалната технология осигурява твърдост при педалиране, която незабавно отстъпва място на плавния контрол и „плюшеното“ усещане, когато пътеката стане неравна. И за да направи карането още по-забавно, Trek създава избрани модели от семейството на Fuel EX с RE:aktiv шок с Thru Shaft, който реагира на терена по-бързо от всеки друг заден амортисьор.

Вътрешно пространство за съхранение

Карбоновите модели Trek Fuel EX имат вътрешно отделение за съхранение на инструменти и екипировка. Плюс калъфче за инструменти BITS от Bontrager, което влиза директно вътре. Заключващия механизъм осигурява бърз и лесен достъп, дори с кални ръкавици. 
Планински велосипед Trek Fuel EX

По-голям избор за всеки колоездач

За да гарантира точно прилягане на всеки колоездач, независимо от своя пол, Trek подобрява дизайна на гамата велосипеди Fuel EX. Вместо няколко избрани модела, насочени към жени, сега всеки модел се предлага в повече размери и цветове за всеки.
Планински велосипед Trek Fuel EX

Active Braking Pivot

На практика спирането би заключило окачването на колелото. Това беше така, докато Trek не представи Active Braking Pivot (ABP) – патентована система, разработена, за да поддържа работата на задното окачване по време на спиране. Така получавате по-голям контрол и повече увереност, когато имате най-голяма нужда.

Mino Link

Системата Mino Link позволява да правите леки корекции в геометрията на колелото бързо и лесно, дори по време на каране, регулирайки челния ъгъл и височината на средното движение.
Планински велосипед Trek Fuel EX
Планински велосипед Trek Fuel EX

Защита на рамката

Knock Block предотвратява въртенето на кормилото докрай в случай на падане, предпазвайки короната на вилката, кабелите и маркучите на колелото.

Разгледайте моделите от семейството на Fuel EX

Допълнителни MTB опции

Trek Slash ендуро колело

Slash

Искате да бъдете по-големи? Trek Slash е бързо и пъргаво колело с голям ход на окачването, създадено за груби и технични ол маунтин трасета, ендуро състезания и каране, изпълнено с много адреналин и забавление.
 
ВИЖ КОЛЕЛАТА

Top Fuel

Искате да бъдете по-бързи? Top Fuel е планински велосипед с пълно окачване, който е подходящ както за XC състезания, така и за приключения на пътеката.
 
НАУЧИ ПОВЕЧЕ ВИЖ КОЛЕЛАТА
Trek Top Fuel даункънтри велосипед
Trek Rail електрически планински велосипед

Rail

Искате повече? Напълно новият Trek Rail е електрически планински велосипед, създаден за колоездачи, за които пътеката е техен втори дом. Той притежава предимствата на неелектрическите трейл велосипеди плюс мощен електродвигател, който да ви помага да се върнете горе в планината по-бързо за още една обиколка.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ ВИЖ КОЛЕЛАТА