Най-доброто от два свята

Trek Domane+ ALR изглежда и се държи като добре познатите ни шосейни велосипеди, но е оборудван с мотор Fazua, който ви помага при големи изкачвания, последните тежки километри или всеки път, когато имате нужда от тласък. Domane+ ALR е моделът с най-висока стойност в гамата електрически шосейни велосипеди Trek, окомплектован с надеждни части и премиум алфа алуминиева рамка.

Подпомагане
25 км/ч

Пробег
до 104 км

Тегло
15 кг

Електрически шосеен велосипед TREK DOMANE+ ALR

Повече изкачвания. По-малко умора.

Domane+ ALR ви помага да се справите с по-големи приключения с лек тласък, давайки ви силата да изследвате по-дълги вело маршрути и да преодолявате по-трудни изкачвания.

Премиум система на задвижване Fazua – лека, компактна и бърза

Trek Domane+ ALR се захранва от компактната система Fazua и 250Wh батерия, интегрирани в рамката, осигурявайки оптималното количество енергия, когато имате нужда – при тежките изкачвания и бързите карания в група. Благодарение на бързата и лека задвижваща система Domane+ ALR има външния вид и поведението на стандартен шосеен велосипед. Когато искате да излезете да карате колело и не ви е нужно допълнително подпомагане, може да свалите цялата система за секунди. На тяхно място поставете капака за съхранение (продава се отделно), за да предпазите вътрешността на рамката.. Освен това ще спестите и 2,9 кг.

Система Fazua на електрически шосеен велосипед TREK DOMANE+ ALR

Електрическо или стандартно колело

Системата на задвижване Fazua и батерията могат да бъдат премахнати бързо и лесно за секунди, когато искате да излезете да карате колело и не ви е нужно допълнително подпомагане.

250Wh батерия

Компактната батерия Fazua, интегрирана в рамката на велосипеда, осигурява непрекъснато подпомагане и пробег до 104 км с едно зареждане.

3 часа

Батерията на колелото се зарежда за по-малко от три часа, използвайки стандартен електрически контакт у дома.
Електрически шосеен велосипед TREK DOMANE+ ALR | червено/черно

Контролер на рамката

Констролерът за управление на системата Fazua е напълно интегриран в горната част на рамката на велосипеда, така че можете лесно да изберете нивото на подпомагане или да проверите състоянието на батерията с един поглед.

Свалящи се батерия и мотор

Системата Fazua се демонтира лесно у дома и когато не е инсталирана, можете да карате Trek Domane+ ALR като стандартно шосейно колело.

Електрически шосеен велосипед TREK DOMANE+ ALR | червено/черно

Традиция и универсалност

Trek Domane+ ALR е проектиран на база на шосейния велосипед Domane. Хидравличните дискови спирачки, удобната геометрия, подходяща за дълги дистанции и допълнителния просвет между гумите и вилката осигуряват стабилност и увереност при най-бързите, най-продължителните и най-авантюристичните ви карания на колело.
Електрически шосеен велосипед TREK DOMANE+ ALR

Рамка от първокласна сплав

Гарантирано ще ви хареса карането на колело с алфа алуминиева рамка от серия 300. В допълнение рамката на велосипеда позволява монтаж на багажници и калници.

Електрически шосеен велосипед TREK DOMANE+ ALR

Широк просвет на гумите

Trek Domane+ ALR позволява монтаж на гуми с ширина до 38c – за още по-бързо и уверено каране по най-неравните пътища.

Електрически шосеен велосипед TREK DOMANE+ ALR

Хидравлични дискови спирачки

Дисковите спирачки гарантират максимално добро представяне и спирачна сила при най-тежките условия на каране.

Поръчай своя електрически велосипед