Не пропускайте намалението на сезона и се възползвайте от 10% отстъпка за всички налични велосипеди Trek.

Спестете до 1499.00 лв. от велосипеди Trek и вземете страхотни оферти за части и аксесоари на Bontrager по време на нашата кампания Черен петък.


109.00 лв. отстъпка за велосипеди Trek на цена 1,099.00 лв.


209.00 лв. отстъпка от велосипеди Trek на цена 2,099.00 лв.


359.00 лв. отстъпка от велосипеди Trek на цена 3,599.00 лв.


599.00 лв. отстъпка от велосипеди Trek на цена 5,999.00 лв.


759.00 лв. отстъпка от велосипеди Trek на цена 7,599.00 лв.


1499.00 лв. отстъпка от велосипеди Trek на цена 14,999.00 лв.


15% отстъпка на всички аксесоари и компоненти Bontrager

Планински велосипеди Trek

Планински велосипеди

Trek е световен лидер в технологиите за планински велосипеди. Не е изненада, че нашите планински колела в технологично отношение заемат първо място на пазара. Тук иновациите не се ограничават само до най-високия клас MTB модели. Всеки планински велосипед Trek е проектиран с функции, които ще направят карането ви на пътеката по-приятно.
Планински велосипеди

Шосейни велосипеди

Всеки шосеен велосипед Trek е проектиран да ви осигури най-доброто представяне в своя клас – от най-бързите ни карбонови състезателни машини до нашите класически алуминиеви модели. Създадени с IsoSpeed система за абсорбиране на вибрациите от неравностите на пътя, те са бързи и леки шосейни колела, които предлагат изключително качество на каране и усъвършенствани аеродинамични характеристики. Ще откриете разликата още с първото каране.
Шосейни велосипеди
Шосейни велосипеди Trek
Електрически велосипеди Trek

Електрически велосипеди

Електрическите планински велосипеди Trek притежават всичко, което вече обичате в карането на MTB, но и много повече. Те увеличават силата ви при педалиране и ви дават по-голяма скорост и повече мощност, заедно с възможността да изминете по-дълги дистанции и повече терени. Нашите модели електрическите колела са бързи, мощни и лесни за управление, благодарение на свалящата се батерия, която се зарежда във всеки електрически контакт у дома.
Електрически велосипеди

Хибридни велосипеди

Хибридните велосипеди Trek са функционални и лесни за каране колела, готови да ви отведат навсякъде, където пожелаете да отидете. Независимо дали търсите фитнес велосипед или градско колело за придвижване до работа или покупки, хибридните модели са отличен избор за градската джунгла.
Хибридни велосипеди
Градски велосипеди Trek
Детски велосипеди Trek

Детски велосипеди

Помните ли първото си колело? Чувството за свобода и приключение? Тръпката да се движиш по-бързо, отколкото краката ти могат да бягат? Ние искаме всяко дете да има страхотно изживяване със своя първи велосипед и незабравими мигове на забавление с всяко колело след това. Ето защо всеки модел в колекцията ни от детски велосипеди Trek е направен да събуди любовта към живота на две колела – от детски колела с помощни колела до планински велосипеди за деца.
Детски велосипеди

Велосипеди Trek

Trek е известен американски производител на велосипеди. Благодарение на иновативния си дух, висококачествени компоненти и иновационни технологии, Trek създават изключителни шосейни и планински велосипеди, градски, детски, дамски и електрически колела. Ние от REDBIKE.BG сме щастливи, че екипът ни е част от голямото семейство на Тrek и можем да ви предложим едни от най-добрите велосипеди в света.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ