ChromaPop ™

Очила Smith

Стандартно

Ретината на човешкото око възприема трудно разликата между синя и зелена, и червена и зелена светлина.

Очила Smith

ChromaPop ™

ChromaPop ™ технологията филтрира специфичните застъпвания на синята, зелената и червената светлина, осигурявайки кристално ясна видимост, наситени естествени цветове.

Smith MAG™

Очила за колоездене Smith MAG

Серия очила за колоездене Smith MAG ™

Докато карате колело и спортувате, средата може да се промени само за миг, затова от изключителна важност за вашата сигурност и комфорт е да разполагате с очила с качествени оптични лещи.

Технологията Smith MAG ™ притежава множество предимства, които ви помагат и улесняват промяната при всяко приключение – функцията за бърза смяна на плаките, използвана при серията очила за колоездене Smith Attack MAG ™, както и защитата от пряка слънчева светлина, която ви осигуряват раменете на очилата.

В колекцията на Smith ще намерите голямо разнообразие от очила за колоездене, спорт и ежедневна употреба.

Комбинациите от цветове и форми на рамките и разновидностите на плаките на очилата, ще отговорят на индивидуалните ви предпочитания и нужди.

Висококачествените лещи, тонирани в богата гама от нюанси, осигуряват различна степен на пропускане на светлина (VLT) в зависимост от спецификата на очилата.

ChromaPop™
Черно

VLT: 10%

Сива плака подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета и черно огледално покритие.

Подходяща за употреба при средна до ярка светлина, плаката ChromaPop™ в черно ще подобри цвета и яснотата и ще ви позволи без усилия да видите повече детайли.

ChromaPop™
Зелено

VLT: 12%

Сива плака със зелено огледално покритие, подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета, която ви гарантира ясна видимост и повече контраст.

Подходяща за употреба при ярка светлина.

ChromaPop™
Сиво-зелено

VLT: 12%

Неутрална сива леща, която е фино тонирана със зелен нюанс за усилване на естествените цветове. Плаката е подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета, която ви гарантира кристална видимост и повече контраст.

Подходяща за употреба при ярка светлина.

ChromaPop™
Платина

VLT: 12%

Сива плака, подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета, с огледално покритие с платинен блясък.

Подходяща за употреба при ярка светлина.

ChromaPop™
Червено

VLT: 15%

Високо контрастна кафява плака с червено огледално покритие. Подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета и видимостта, която ще ви позволи без усилия да видите повече детайли.

Подходяща за употреба при ярка светлина.

ChromaPop™
Бронзово

VLT: 15%

Високо контрастна кафява плака, подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета, и бронзово огледално покритие.

Подходяща за ежедневна употреба.

ChromaPop™
Ignitor

VLT: 32%

Универсална плака, предназначен за намаляване на умората в очите, като същевременно подобрява възприятието за контраст и дълбочина при всякакви метеорологични условия.

Универсален цвят на лещата, проектирана за всесезонна употреба.

ChromaPop™
Розово

VLT: 50%

Плака с висока степен на пропускане на светлина, подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета и контраста.

Smith ChromaPop™ в розово е висококачествена и ефективна леща, подходяща за употреба при бързо променяща се осветеност – от слабо до силно осветена среда.

ChromaPop™
Светлокафяво

VLT: 65%

Леща с висока степен на пропускане на светлина, подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета и контраста.

Smith ChromaPop™ светлокафяво е висококачествена и ефективна плака, подходяща за употреба при бързо променяща се осветеност – от силно до слабо осветена среда.

Очила Smith с ChromaPop

Открийте разликата със Smith ChromaPop ™

Създадена в резултат на дългогодишни изследвания ChromaPop ™ технологията ви осигурява кристално чиста и ясна видимост, контраст и наситени цветове.

Базова кривина на очила Smith

Базова кривина

Базовата кривина е радиусът на задната кривина на лещата. Очилата Smith се предлагат в три базови кривини на лещите – 6, 8 и 9.

Моделите, които са с база 6, са с по-плоска плака спрямо лицето ви, докато очилата с база 9 осигуряват максимално прилягане към лицето ви.

Подложки за нос Smith

Регулируеми подложки за нос

Регулируемите подложки за нос Smith гарантират удобство и комфорт. Позволяват прецизно регулиране за плътно и сигурно прилягане към носа и лицето ви, осигурявайки оптимално проветрение без запотяване на лещите.

Мегол подложка за нос Smith

Подложки за нос от мегол

Благодарение на подложките за нос и раменете от мегол, очилата стоят стабилно и прилягат идеално към главата ви.

Рамки за очила Smith

Метал

Ултра леки рамки за очила с безупречно прилягане.

Очила с класически дизайн, изработени от висококачествена неръждаема стомана и сплав.

Регулируемите подложки за нос ви осигуряват комфорт през целия ден.

Kомбинирани

В колекцията на Smith ще намерите модели, които комбинират различни материали като например елегантни и удобни спортни очила с рамки от ацетат и рамене от изключително лека неръждаема стомана.

Ацетат

Процесът на изработка на ацетатни рамки за очила Smith е изцяло ръчен и включва 33 операции, гарантирайки безупречно качество във всеки детайл.

Със своята здравина и лекота, ацетатът позволява създаване на очила с огромно разнообразие в дизайна и богати цветови комбинации.

За спорт

Устойчив, здрав и гъвкав. Гриламид® TR90 е изключително лек и издръжлив полимер, който запазва формата си при всякакви температурни условия.

Evolve

Evolve ™ е материал, на който 53% от състава е с биологичен произход.
Със своята патентована технология Smith произвежда най-голямата био колекция слънчеви очила в света.

Core

Рамката на очила Smith CORE е изработена изцяло от рециклирани бутилки за вода.

Общо 5, да бъдем по-точни.

-20%
271.20 лв.
-20%
239.20 лв.
-20%
-20%
319.20 лв.
-20%
319.20 лв.
-20%
271.20 лв.
-20%
239.20 лв.
-20%
239.20 лв.
-20%
319.20 лв.
-20%
351.20 лв.
-20%
239.20 лв.
-20%
-20%
335.20 лв.
-20%
303.20 лв.
-20%
255.20 лв.
-20%
255.20 лв.
-20%
255.20 лв.
-20%
303.20 лв.
-20%
303.20 лв.
-20%
303.20 лв.
-20%
255.20 лв.
-20%
223.20 лв.
-20%
335.20 лв.
-20%
-20%
319.20 лв.
-20%
319.20 лв.
-20%
-20%
319.20 лв.
-20%
-20%
351.20 лв.
-50%
-50%
99.50 лв.