Очила Smith

Кристална видимост 

ChromaPop ™

Очила Smith

Стандартно

Ретината на човешкото око възприема трудно разликата между синя и зелена, и червена и зелена светлина.

Очила Smith

ChromaPop ™

ChromaPop ™ технологията филтрира специфичните застъпвания на синята, зелената и червената светлина, осигурявайки кристално ясна видимост, наситени естествени цветове.

Smith MAG™

Очила за колоездене Smith MAG

Серия очила за колоездене Smith MAG ™

Докато карате колело и спортувате, средата може да се промени само за миг, затова от изключителна важност за вашата сигурност и комфорт е да разполагате с очила с качествени оптични лещи.

Технологията Smith MAG ™ притежава множество предимства, които ви помагат и улесняват промяната при всяко приключение – функцията за бърза смяна на плаките, използвана при серията очила за колоездене Smith Attack MAG ™, както и защитата от пряка слънчева светлина, която ви осигуряват раменете на очилата.

В колекцията на Smith ще намерите голямо разнообразие от очила за колоездене, спорт и ежедневна употреба.

Комбинациите от цветове и форми на рамките и разновидностите на плаките на очилата, ще отговорят на индивидуалните ви предпочитания и нужди.

Висококачествените лещи, тонирани в богата гама от нюанси, осигуряват различна степен на пропускане на светлина (VLT) в зависимост от спецификата на очилата.

ChromaPop™
Черно

VLT: 10%

Сива плака подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета и черно огледално покритие.

Подходяща за употреба при средна до ярка светлина, плаката ChromaPop™ в черно ще подобри цвета и яснотата и ще ви позволи без усилия да видите повече детайли.

ChromaPop™
Зелено

VLT: 12%

Сива плака със зелено огледално покритие, подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета, която ви гарантира ясна видимост и повече контраст.

Подходяща за употреба при ярка светлина.

ChromaPop™
Сиво-зелено

VLT: 12%

Неутрална сива леща, която е фино тонирана със зелен нюанс за усилване на естествените цветове. Плаката е подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета, която ви гарантира кристална видимост и повече контраст.

Подходяща за употреба при ярка светлина.

ChromaPop™
Платина

VLT: 12%

Сива плака, подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета, с огледално покритие с платинен блясък.

Подходяща за употреба при ярка светлина.

ChromaPop™
Червено

VLT: 15%

Високо контрастна кафява плака с червено огледално покритие. Подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета и видимостта, която ще ви позволи без усилия да видите повече детайли.

Подходяща за употреба при ярка светлина.

ChromaPop™
Бронзово

VLT: 15%

Високо контрастна кафява плака, подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета, и бронзово огледално покритие.

Подходяща за ежедневна употреба.

ChromaPop™
Ignitor

VLT: 32%

Универсална плака, предназначен за намаляване на умората в очите, като същевременно подобрява възприятието за контраст и дълбочина при всякакви метеорологични условия.

Универсален цвят на лещата, проектирана за всесезонна употреба.

ChromaPop™
Розово

VLT: 50%

Плака с висока степен на пропускане на светлина, подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета и контраста.

Smith ChromaPop™ в розово е висококачествена и ефективна леща, подходяща за употреба при бързо променяща се осветеност – от слабо до силно осветена среда.

ChromaPop™
Светлокафяво

VLT: 65%

Леща с висока степен на пропускане на светлина, подсилена с ChromaPop™ технологията за подобряване на цвета и контраста.

Smith ChromaPop™ светлокафяво е висококачествена и ефективна плака, подходяща за употреба при бързо променяща се осветеност – от силно до слабо осветена среда.

Очила Smith с ChromaPop

Открийте разликата със Smith ChromaPop ™

Създадена в резултат на дългогодишни изследвания ChromaPop ™ технологията ви осигурява кристално чиста и ясна видимост, контраст и наситени цветове.

Базова кривина на очила Smith

Базова кривина

Базовата кривина е радиусът на задната кривина на лещата. Очилата Smith се предлагат в три базови кривини на лещите – 6, 8 и 9.

Моделите, които са с база 6, са с по-плоска плака спрямо лицето ви, докато очилата с база 9 осигуряват максимално прилягане към лицето ви.

Подложки за нос Smith

Регулируеми подложки за нос

Регулируемите подложки за нос Smith гарантират удобство и комфорт. Позволяват прецизно регулиране за плътно и сигурно прилягане към носа и лицето ви, осигурявайки оптимално проветрение без запотяване на лещите.

Мегол подложка за нос Smith

Подложки за нос от мегол

Благодарение на подложките за нос и раменете от мегол, очилата стоят стабилно и прилягат идеално към главата ви.

Рамки за очила Smith

Метал

Ултра леки рамки за очила с безупречно прилягане.

Очила с класически дизайн, изработени от висококачествена неръждаема стомана и сплав.

Регулируемите подложки за нос ви осигуряват комфорт през целия ден.

Kомбинирани

В колекцията на Smith ще намерите модели, които комбинират различни материали като например елегантни и удобни спортни очила с рамки от ацетат и рамене от изключително лека неръждаема стомана.

Ацетат

Процесът на изработка на ацетатни рамки за очила Smith е изцяло ръчен и включва 33 операции, гарантирайки безупречно качество във всеки детайл.

Със своята здравина и лекота, ацетатът позволява създаване на очила с огромно разнообразие в дизайна и богати цветови комбинации.

За спорт

Устойчив, здрав и гъвкав. Гриламид® TR90 е изключително лек и издръжлив полимер, който запазва формата си при всякакви температурни условия.

Evolve

Evolve ™ е материал, на който 53% от състава е с биологичен произход.
Със своята патентована технология Smith произвежда най-голямата био колекция слънчеви очила в света.

Core

Рамката на очила Smith CORE е изработена изцяло от рециклирани бутилки за вода.

Общо 5, да бъдем по-точни.

Вземи своите нови очила Smith

109.00 лв.
109.00 лв.
109.00 лв.
109.00 лв.
109.00 лв.

Очила за колоездене и спорт

Спортни очила POLAROID 7031/S BLUE Blue с поляризация

109.00 лв.
139.00 лв.
109.00 лв.
109.00 лв.
139.00 лв.
139.00 лв.
109.00 лв.
139.00 лв.
139.00 лв.
139.00 лв.
119.00 лв.
119.00 лв.
119.00 лв.
119.00 лв.
109.00 лв.