Каска за колело Smith Signal

Създадена за незабравими дни на велосипеда, Smith Signal е каска за колело, която ви осигурява ефективна защита, удобство и комфорт при всяко каране. Техническите характеристики като лята конструкция и система за защита MIPS, превръщат Smith Signal в чудесен избор за каска за колело, подходяща както за градско, така и за шосейно колоездене.

Подходяща е за вас, ако…

Търсите нови възможности за забавление и искате лека и удобна каска за колело на страхотна цена, която да ви осигури защита и комфорт при всяко каране.

Технологията, която получавате

Лека каска за колело с лята конструкция и MIPS система, която ви осигурява допълнителна защита при индицент.

И не на последно място

Smith Signal притежава множество предимства, които ще оцените при всяко каране, като например системата AirEvac™, която гарантира оптимално проветрение, и сигурното и прецизно регулиране.

Защо ще харесате Smith Signal?

  1. Леката конструкция ви осигурява удобство и комфорт при всяко каране.
  2. Системата AirEvac™ предлага отлично проветрение, дори при най-интензивните условия на каране.
  3. Може регулирате каската бързо и лесно благодарение на интегрираната система VaporFit™.
  4. Подплата на каската позволява лесно сваляне и пране.
  5. Както всяка каска Smith, Signal притежава доживотна гаранция.
Каски за колело с Mips

Какво е MIPS?

MIPS (от англ. Multi-directional Impact Protection System) е иновационна технология, която се прилага в производството на каски за колело. Системата представлява тънък слой, разположен от вътрешната страна на каската, който извършва движение в различни посоки с радиус от 10 до 15 мм спрямо външния слой (черупката). Благодарение на възможното движение в различни посоки, при удар силата от ротационните ефекти се абсорбира, като по този начин ви защитава и намалява риска от черепно-мозъчни травми.

Каска за градско колело

Подходяща за всеки колоездач

Smith Signal се предлага в различни размери спрямо обиколката на главата на всеки колоездач, за да осигури максимално удобство, сигурност и защита при каране.

Каски за колело с Mips

Високи технологии, висока стойност

Smith Signal изглежда страхотно и e готова за приключения. Създадена с висококачествени компоненти и множество предимства – лята конструкция, МIPS система, удобна подплата, AirEvac™ система с 21 вентилационни отвора, VaporFit™ за бързо и лесно регулиране.

Пълна интеграция

Очилата за колоездене се закрепват лесно на каската като раменете се поставят в страничните отвори, задържайки се сигурно на място.

AirEvac

Повече удобство и комфорт с вентилационната система AirEvac™, която осигурява оптимално проветрение дори при най-интензивните условия на каране.

VaporFit™

Сигурно и прецизно регулиране на каската за колело с помощта на интегрираната система VaporFit™, която позволява настройка дори с една ръка.

Повече удобство и комфорт

Меката и удобна подплата на каската отвежда потта и позволява лесно сваляне и пране.

Таблица с размери

Размер Обиколка на главата
S 51-55cm
M 55-59cm
L 59-62cm
XL 61-65cm

Как да намерим подходящия размер каска за колело в 2 стъпки

  1. С помощта на шивашки сантиметър или шнур и ролетка измерете обиколката на главата си. Уверете се, че взимате мерките правилно – хоризонтално през челото и над ушите.
  2. След като сте направили измерването, използвайте таблицата, за да намерите точния размер на каската за колело.

Ако не сте сигурни кой е вашият размер, свържете се с нас за съдействие и безплатна консултация.

Каска за колело Smith Signal