Northwave Revolution 2 са ултра леки карбонови обувки за шосейно колоездене, специално проектирани зa колоездачи, които търсят максимален комфорт, висока производителност и стил.

Обувки за шосейно колоездене Northwave Revolution 2

Удобство и комфорт

Горната част на шпайковете е вентилирана в зоната на пръстите и отстрани като по този начин осигурява оптимална степен на проветрение и предотвратява изпотяването дори при най-интензивните условия на каране.

Обувки за шосейно колоездене Northwave Revolution 2

Анатомичен дизайн

С интегриранара функция за поддържане на петата, Revolution 2 подпомага винаги правилната позиция на ходилото в обувката.

Обувки за шосейно колоездене Northwave Revolution 2

Сигурно закопчаване

Системата с двойно закопчаване SLW3, която осигурява сигурно и плътно прилягане на обувката към крака, позволява прецизно регулиране стъпка по стъпка и ултра бързо освобождаване без усилие. Използвани за целите на балистиката и промишлената индустрия, връзките на обувките са изработени от динема – най-здравите влакна на света, осигурявайки надеждно стягане.

Обувки за шосейно колоездене Northwave Revolution 2

Висока производителност

Подметката Morph Carbon с индекс на твърдост 12 осигурява максимална производителност и по-добър трансфер на мощност при педалиране чрез интегрирания карбон в зоната на пръстите, свода и петите.

Обувки за шосейно колоездене Northwave Revolution 2

Повече забавление

По-дълги карания и повече забавление с ексклузивната система Anatomical Arch Support®, която разпределя правилно напрежението в свода на ходилото при педалиране и прави шпайковете за колоездене Northwave Revolution 2 подходящи за всеки тип стъпало.

Повече свежест

Специалните анатомични отвори на меките и удобни стелки поддържат стъпалата сухи и осигуряват естествено проветрение в обувките.

Northwave

Northwave е италиански производител на екипировка за колоездене и сноуборд. Създаден през далечната 1980 г. от Джани Пива в Монтебелуна, Италия, днес Northwave е премиум бранд за обувки за колоездене, дрехи и аксесоари. Със своето изключително високо ниво на качество, внимание към детайлите и иновативен дизайн, Northwave задоволява изискванията на всеки колоездач – от любители на планинското и шосейно колоездене до елитни състезатели.

Таблица с размери на обувки за колоездене Northwave

EU Разстояние от петата до пръстите
EU 37 23,7 cm
EU 38 24,4 cm
EU 39 25 cm
EU 39,5 25,3 cm
EU 40 25,7 cm
EU 40,5 26 cm
EU 41 26,4 cm
EU 41,5 26,7 cm
EU 42 27 cm
EU 42,5 27,3 cm
EU 43 27,7 cm
EU 43,5 28 cm
EU 44 28,4 cm
EU 44,5 28,7 cm
EU 45 29 cm
EU 45,5 29,3 cm
EU 46 29,7 cm
EU 47 30,4 cm
EU 48 31 cm
EU 49 31,7 cm
EU 50 32,3 cm

Как да намерим подходящия размер обувки за колоездене Northwave у дома в 5 стъпки

  1. Поставете лист хартия на пода до стената.
  2. Стъпете върху хартията като докоснете стената с пета.
  3. Отбележете на листа най-дългия пръст на крака (уверете се, че не местите петата си от стената или помолете някой да ви помогне). Измерете разстоянието от стената до най-далечната точка на пръстите.
  4. Направете измерването и на двата крака. Ако краката ви са с различна дължина, вземете впредвид по-големия размер.
  5. След като сте направили измерването, използвайте таблицата, за да намерите точния размер на обувките за колоездене Northwave.

ВАЖНО: Препоръчваме ви да изберете с един размер по-големи обувки спрямо резултата от измерването ви при стъпка 5.

Ако не сте сигурни кой е вашият размер, свържете се с нас за съдействие и консултация.

Таблица с размери на обувки за колоездене Northwave