Northwave Extreme GT 2 са ултра леки карбонови обувки за шосейно колоездене, специално проектирани зa колоездачи, които търсят максимален комфорт, висока производителност и стил.

удобство и комфорт

Горната част на обувките е вентилирана в зоната на пръстите и отстрани като по този начин осигурява оптимална степен на проветрение и предотвратява изпотяването дори при най-интензивните условия на каране.

анатомичен дизайн

С интегриранара функция за поддържане на петата, Extreme GT 2 подпомага винаги правилната позиция на ходилото в обувката.

Northwave Extreme GT 2 обувки за шосейно колоездене

сигурно закопчаване

Системата с двойно закопчаване SLW3, която осигурява сигурно и плътно прилягане на обувката към крака, позволява прецизно регулиране стъпка по стъпка и ултра бързо освобождаване без усилие.

Northwave Extreme GT 2 обувки за шосейно колоездене

функция, изпълнена с лукс

Проектирани с иновативния дизайн XFrame 2®, горната част на обувката предава всеки ват мощност, като същевременно приляга плътно и разпределя равномерно напрежението в крака.

Northwave Extreme GT 2 обувки за шосейно колоездене

изключителна твърдост

Подметката Morph Carbon с индекс на твърдост 12 осигурява максимална производителност и по-добър трансфер на мощност при педалиране чрез интегрирания карбон в зоната на пръстите, свода и петите.

Northwave Extreme GT 2 обувки за шосейно колоездене

повече забавление

По-дълги карания и повече забавление с ексклузивната система Anatomical Arch Support®, която разпределя правилно напрежението в свода на ходилото при педалиране и прави обувките за колоездене Northwave Extreme GT 2 подходящи за всеки тип стъпало.

Northwave Extreme GT 2 обувки за шосейно колоездене

повече свежест

Специалните анатомични отвори на меките и удобни стелки поддържат стъпалата сухи и осигуряват естествено проветрение в обувките. 

Northwave - екипировка за колоездене

northwave

Northwave е италиански производител на екипировка за сноуборд и колоездене. Създаден през далечната 1980 г. от Джани Пива в Монтебелуна, Италия, днес Northwave е премиум бранд за обувки за колоездене, дрехи и аксесоари. Със своето изключително високо ниво на качество, внимание към детайлите и иновативен дизайн, Northwave задоволява изискванията на всеки колоездач – от любители на планинското и шосейно колоездене до елитни състезатели.

Всичко, което някога сте искали да знаете за обувките за колоездене

Статиите по-долу ще ви помогнат да изберете правилните обувки за колоездене, за да започнете да се наслаждавате на забавните неща - карането на колело!

Видове обувки

За всеки стил на колоездене има подходящи обувки за колело – от шпайкове за шосейно и планинско колоездене до обувки за колокрос, байк спининг и триатлон.

Научи повече

Педали за колело

Обувките за колоездене и педалите за колело се обединяват, за да ви осигурят по-ефективно, удобно и приятно каране. 

Научи повече

Шпайкове за колело

По-добър трансфер на енергия - по-висока производителност при каране.

Научи повече

Анатомия на обувката

Материали и характеристики на обувките за колоездене - повече комфорт, по-малко умора.

Научи повече

Поддръжка и грижа

5 стъпки за правилно почистване на обувките за колоездене.

Научи повече

Размер на обувките

Намерете бързо и лесно точния размер на вашите обувки за колоездене.

Научи повече