Международно колоездачно състезание „По стъпките на римляните“ 2023

Заповядайте на международното колоездачно състезание „По стъпките на римляните“, което ще се проведе на 02 и 03 септември 2023 г. в Разлог. Състезанието е част от календара на Международния колоездачен съюз (UCI) клас 2.2  и включва два етапа:

Етап 1: 02 септември 2023 г.
8 обиколки между Банско, с. Баня и Разлог – 126 km

Етап 2: 03 септември 2023 г.
3 обиколки и 1/2 между с. Баня, Банско, Добринище, с. Елешница и Разлог – 134 km

Дата

02 – 03 септември 2023 г.

Дисциплина

Шосейно колоездене, категория мъже Елит и под 23 г.

Място

Разлог

Организатор

Колоездачен клуб Долчини Про Тийм

В сърцето на три планини

Районът на Разлог е разположен между три от най-величествените планини на Балканския полуостров – Рила, Пирин и Родопите. Това е една от най-предпочитаните дестинации както за зимен туризъм, така и за летни преходи. В същото време добрата пътна настилка и разнообразие от пътеки и трасета привличат както шосейните, така и планинските колоездачи.

Събитието се организира от Колоездачен клуб Долчини Про Тийм, Община Разлог, Община Банско и Кметство Баня. Научете повече тук.

Бъдете в течение!

Получавайте информация за събития от колоездачния календар в България директно във входящата си поща. Абонирайте се за нашия имейл бюлетин сега!

    С попълването на този формуляр вие се съгласявате да изпратите гореописаната информация до RedBike.bg. Информация за събирането и използването на лични данни можете да намерите в Политиката за поверителност и Условията за използване.